Realiseer meer omzet met interactieve web-belevingen voor op elk device.

Creëer een onderscheidend vermogen met ruimtelijke digitale locatiebelevingen die je conversie verhogen.

OVER CIRFYOPLOSSINGEN
CIRFY INTERACTIEF - HET BESTE VAN TWEE WERELDEN

Interactieve locatiebelevingen op basis van 360° video. Visualiseer en deel je organisatie met de wereld zoals nooit tevoren.

Cirfy Interactief combineert het beste uit bestaande 360 graden video en web-technologieën. Op deze wijze realiseren we ruimtelijke locatiebelevingen die volledig interactief zijn. Het mooiste is dat het ook niet langer een vereiste is om een app te downloaden uit de appstores of om in het bezit te zijn van speciale Virtual Reality brillen om onze producties te ervaren. Deze zijn namelijk toegankelijk vanaf het web en worden ondersteund door alle gangbare (mobiele) webbrowsers.
Hier zijn we trots op!

NU AANVRAGEN
[nectar_highlighted_text highlight_color=”#2f2e41″ style=”half_text”]

De voordelen van innoveren

en samenwerken met Cirfy.

[/nectar_highlighted_text]

1. Onderscheidende visuele communicatie.

Met de web-belevingen van Cirfy realiseer je snel en effectief een onderscheidend vermogen ten opzichte van je (directe) concurrenten. Visualiseer je unieke locatie, product of dienst zoals nooit tevoren.

2. Overal toegankelijk voor iedereen.

Onze oplossingen zijn web-gebaseerd en worden weergegeven door alle moderne browsers. Toegankelijk via de desktop, laptop, tablet en smartphone maar uiteraard ook te ervaren via een echte VR-headset.

3. Waardecreatie en omzetverhoging.

Door de interactiviteit en ruimtelijke weergave van onze belevingen krijgt je doelgroep een veel beter beeld voorafgaand aan een aankoop. Het gevolg? Een hogere klantwaardering en minder klantvragen, annuleringen en retourzendingen.

WAARDECREATIE
[nectar_highlighted_text highlight_color=”#2f2e41″ style=”half_text”]

Interactieve locatiebelevingen die

toegankelijk zijn voor iedereen.

[/nectar_highlighted_text]
TOEGANKELIJK VANAF ELK SOORT DEVICE

Ruimtelijke locatiebelevingen in Virtual Reality video op het web. Te ervaren vanaf elk soort device.

Cirfy Interactief combineert het beste uit bestaande 360 graden foto, video en web-technologieën. Op deze wijze realiseren we ruimtelijke locatiebelevingen die afhankelijk van je wens en doel volledig interactief te maken zijn. Omdat onze producties worden getoond vanaf je eigen website zijn deze te bekijken op de desktop, laptop, tablet en smartphone. Kortom, De digitale producties van Cirfy
zijn toegankelijk voor iedereen!

ONDERSTEUND DOOR ALLE WEBBROWSERS

Op basis van fotografie, video of zelfs volledig interactief. Visualiseer en deel je unieke verhaal zoals nooit tevoren.

Het grote voordeel van Cirfy is dat het ook niet langer een vereiste is om verplicht een app te moeten downloaden uit de appstores of om in het bezit te zijn van speciale Virtual Reality brillen om onze producties te ervaren. Ongeacht of je kiest voor een beleving op basis van 360 graden fotografie, video of volledig interactief, onze producties zijn altijd toegankelijk vanaf het web en worden ondersteund door alle gangbare (mobiele) webbrowsers.

HERGEBRUIK VAN BESTAANDE 3D ASSETS

Bestaande technische 3D modellen door vertaalt naar interactieve presentaties. Beleving voorafgaand aan realisatie.

Naast oplossingen op basis van 360 graden foto- en videotechnieken, kan Cirfy ook overweg met 3D situaties. Wij kunnen je bestaande (technische) 3D bestanden omzetten naar een visuele en interactieve presentatievorm. Haal meer uit je bestaande 3D modellen en laat ze dienen als basis voor een onvergetelijke gebruikerservaring. Cirfy 3D stelt je in staat om je ontwerpen te beleven
voordat deze werkelijkheid worden.

Ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen en wil je hier meer over weten?

ONTDEK DE MOGELIJKHEDEN
[nectar_highlighted_text highlight_color=”#2f2e41″ style=”half_text”]

Wij helpen organisaties om

op onderscheidende wijze te

communiceren via het internet.

[/nectar_highlighted_text]

Voor ons maakt het niet zoveel uit in welke branche je actief bent. Wel vinden we het fijn als je reeds onbewandelde paden wilt verkennen en de maximale waarde wilt halen uit je bestaande locatie, diensten, producten of personeel door deze op onderscheidende wijze te visualiseren op het internet.

Retail & E-commerce

HR & Recruitment

Travel & Leissure

Ben je benieuwd naar andere branches waarvoor we werken en wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op.

CONTACT OPNEMEN
[nectar_highlighted_text highlight_color=”#2f2e41″ style=”half_text”]

Ook zo benieuwd wat Cirfy voor

jouw organisatie kan betekenen?

[/nectar_highlighted_text]

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten over Cirfy? Neem dan nu direct contact met ons op door middel van onderstaand formulier. We geven je graag een demonstratie waarin we je precies laten zien hoe onze oplossingen werken en hoe ze je kunnen helpen om jouw conversie te verhogen.