Wij realiseren digitale 360 graden belevingen en oplossingen voor u als ondernemer.

Uw bedrijf op unieke wijze delen met de wereld online.

De transitie van een fysieke naar een digitale wereld.

We bevinden ons midden in het tijdperk van de digitale revolutie en ook u als ondernemer ontkomt niet aan de transitie van een fysieke naar een digitale wereld. We zien daarbij dat de allernieuwste technologieën een wereld aan mogelijkheden openen voor ondernemers. Echter blijven de benodigde investeringen die gedaan moeten worden de belangrijkste barrière om nieuwe technologieën te implementeren binnen de eigen organisatie.

Bewezen technologieën die het waard zijn om in te investeren.

Wij geloven dat digitale oplossingen veel meer zou moeten omvatten dan enkel het plaatsen van een Virtual Reality bril in de winkel. Échte oplossingen zijn namelijk een perfect uitgebalanceerde combinatie van strategie en executie, waarbij de fysieke en digitale wereld met elkaar worden verbonden. Cirfy ontwerpt digitale 360 graden presentatiemiddelen, waarmee we ondernemers helpen om bewezen technologieën te benutten en optimaal in te zetten. Hierdoor betalen de investeringen die worden gedaan zich ook weer terug en dat is wel zo prettig. Op deze wijze werken we samen met u aan échte waardecreatie voor vandaag en de toekomst.

BEKIJK ONZE OPLOSSINGEN

Cirfy denkt niet out-of-the-box maar out-of-the-Circle.

Cirfy is sterk in het ontwerpen en realiseren van digitale presentatiemiddelen die een brug vormen tussen uw fysieke bedrijf en het digitale domein. Hiervoor hebben we enkele producten ontwikkelt die direct toepasbaar zijn voor uw organisatie. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

https://cirfy.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_switch_horizontal.svg

CIRFY INTERACTIEF

Volledige virtuele ervaring

Door middel van onze interactieve 360 graden belevingen kunnen de bezoekers van uw website voortaan ook de fysieke locatie digitaal ervaren. Zorg ervoor dat de unieke eigenschappen van uw bedrijf geen enkele bezoeker meer zal ontgaan. Bovendien bent u voortaan 24 uur per dag geopend.  

https://cirfy.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/arrows_anticlockwise.svg

CIRFY SPINS

Unieke online productbeleving

360 graden product spins zorgen ervoor dat bezoekers van uw webwinkel het digitale assortiment voortaan volledig rondom kunnen bekijken. Verrijk uw eigen webwinkel met deze volgende stap in online productbeleving.

https://cirfy.nl/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_world.svg

CIRFY 3D

De presentatiewijze van morgen

Naast oplossingen op basis van 360 graden foto- en videotechnieken, kan Cirfy ook overweg met 3D situaties. Wij kunnen uw bestaande (technische) 3D bestanden omzetten naar een visuele en interactieve presentatievorm. Haal meer uit uw bestaande 3D assets en laat ze dienen als basis voor een onvergetelijke gebruikerservaring.  

De volgende organisaties gingen u al voor:

Ook zo benieuwd wat Cirfy voor
uw organisatie kan betekenen?

Stel ons uw vraag en we gaan samen bekijken wat de mogelijkheden zijn om u een stap verder te helpen in digitale 360 graden belevingen.